JULE INSPIRASJON...
inspirasjon hentet fra naturen...kongler, blader & greiner.
Hjertelig Velkommen!
Glass vasene er fra Tine K, kjøpt på ostehuset i Stavanger.
På tallerken ligger en hjemmelaget trøffel med cognac, innpakket i
cellofan & brun sløyfe til hver gjest...
Det blir pinnekjøtt & riskrem på menyen hos oss i morgen.
Krukkene er fra Shi Shi, og disse selger vi i butikken.
Stor kr 600, liten kr 500.
Ull teppet sort kr 1600.
Skinnputer i cognac kr 1300.
Lykter kr 3400.
Kakefat 3 etasjer kr 1100.
Glass vaser til lys kr 400.
Brune pynte håndklær fra Missoni kr 150.
Flere greiner fra hagen...
Brune håndklær fra Lexington & brun såpe fra Savon.
Lys fra Voluspa kr 750.
Diffuser fra Voluspa kr 700.
VANILJEDRØMMER
ca 50 stk.
250g smør
200g brunt sukker
frø fra 1 vaniljestang
1 ts bakepulver
350 g speltmel
hasselnøtter til pynt
Smelt smøret, avkjøl litt og tilsett sukker & vaniljefrø. Rør godt sammen
& tilsett bakepulver & mel. Arbeid deigen sammen til den lar seg forme
til små kuler, klem dem litt flate. Stikk en hasselnøtt
i hver kule, og sett dem på en plate med bakepapir.
Stek i ca. 20 minutter ved 160 grader. Avkjøl og oppbevar i tett kakeboks.
Enjoy!
150g kransekakemasse
250g smør
250g mørk sjokolade 70%
225g melis
4 egg
125g speltmel
glasur
150g mørk sjokolade 70%
1 ss smør
0,5 dl kremfløte
Bruk en sprigform ca 25 cm, og dekknbunnen med
bakepapir. Kjevle kransekakemassen til 3mm tykk leiv som dekker
bunnen. Smelt smør & sjokolade i en kjele, tilsett melis, speltmel & egg.
Hell røren over kransekakebunnen & stek kaken midt i ovnen ved
200 grader i 20 minutter. Avkjøl kaken på rist.
Til glasur smeltes sjokolade & smør i vannbad. Hell sjokoladeglasuren
over kaken før servering.
Enjoy!
Ønsker alle en riktig god jul.
Klem Laila
Wow - så utrolig utrolig flott du har det! Takk for masse inspirasjon!
SvarSlettVakkert hjem!
Anne
Så, så lekkert!!! Nydelige bilder ♥♥♥
SvarSlettLikte veldig godt kommoden i sølv m/brune kanter!
Riktig godt nyttår!