.

.

onsdag 5. mai 2010

BISCOTTI



140 g smør
170g brunt sukker
2 økologiske egg
8 dråper vaniljeessens
1 ss cognac
450g spelt mel
1 1/2 ts bakepulver
175g ristede hasselnøtter
1 plate kokesjokolade 70% kakao

Kjør smør og sukker i kjøkkenmaskinen til en luftig blanding.
Visp inn egg, vaniljeessens og cognac. Bland mel og bakepulver i en bolle. Hell melblandingen gradvis i kjøkkenmaskinen til alt er blandet. Rør tilslutt inn de hakkede nøttene og sjokoladen. Del deigen i tre like lange pølser. Klem pølsene litt flate, og legg dem på et bakepapir. Stekes på 170 grader i 25 minutter. Ta pølsene ut av ovnen og la kjøle i 5 minutter. Skjær pølsene i skiver på skrå.
Stekes videre i 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar