JULE INSPIRASJON...

inspirasjon hentet fra naturen...kongler, blader & greiner.
Hjertelig Velkommen!
Glass vasene er fra Tine K, kjøpt på ostehuset i Stavanger.
På tallerken ligger en hjemmelaget trøffel med cognac, innpakket i
cellofan & brun sløyfe til hver gjest...
Det blir pinnekjøtt & riskrem på menyen hos oss i morgen.
Krukkene er fra Shi Shi, og disse selger vi i butikken.
Stor kr 600, liten kr 500.
Ull teppet sort kr 1600.
Skinnputer i cognac kr 1300.
Lykter kr 3400.
Kakefat 3 etasjer kr 1100.
Glass vaser til lys kr 400.
Brune pynte håndklær fra Missoni kr 150.
Flere greiner fra hagen...

Lys fra Voluspa kr 750.
Diffuser fra Voluspa kr 700.
VANILJEDRØMMER
ca 50 stk.
250g smør
200g brunt sukker
frø fra 1 vaniljestang
1 ts bakepulver
350 g speltmel
hasselnøtter til pynt
Smelt smøret, avkjøl litt og tilsett sukker & vaniljefrø. Rør godt sammen
& tilsett bakepulver & mel. Arbeid deigen sammen til den lar seg forme
til små kuler, klem dem litt flate. Stikk en hasselnøtt
i hver kule, og sett dem på en plate med bakepapir.
Stek i ca. 20 minutter ved 160 grader. Avkjøl og oppbevar i tett kakeboks.
Enjoy!
150g kransekakemasse
250g smør
250g mørk sjokolade 70%
225g melis
4 egg
125g speltmel
glasur
150g mørk sjokolade 70%
1 ss smør
0,5 dl kremfløte
Bruk en sprigform ca 25 cm, og dekknbunnen med
bakepapir. Kjevle kransekakemassen til 3mm tykk leiv som dekker
bunnen. Smelt smør & sjokolade i en kjele, tilsett melis, speltmel & egg.
Hell røren over kransekakebunnen & stek kaken midt i ovnen ved
200 grader i 20 minutter. Avkjøl kaken på rist.
Til glasur smeltes sjokolade & smør i vannbad. Hell sjokoladeglasuren
over kaken før servering.
Enjoy!
Ønsker alle en riktig god jul.
Klem Laila
Wow - så utrolig utrolig flott du har det! Takk for masse inspirasjon!
SvarSlettVakkert hjem!
Anne
Så, så lekkert!!! Nydelige bilder ♥♥♥
SvarSlettLikte veldig godt kommoden i sølv m/brune kanter!
Riktig godt nyttår!