.

.

torsdag 29. mars 2012

PÅSKELUNSJ...

...til mine ansatte.
I dag har jeg laget mangopure av en mango, halv banan og saften av en
halv appelsin. Dette tok jeg oppi en foodexspressor til det ble en pure av
det. Deretter ristet jeg havreflak, hveteflak, rugflak, tørket tranebær,
valnøtter, pinjekjerner og solsikkefrø som jeg blandet med en
honninglake. Honninlaken laget jeg av 2 ss honning og 1 dl kokt vann.
Dette blandet jeg godt sammen med kornblandingen. Stekes i
20 minutter på 200 grader midt i ovnen. Rør i blandingen hver
5-10 minutt. Avkjøles.
Først mangopure, så naturell youghurt og tilslutt kornblanding til
topping i et gjennomsiktig glass.

ENJOY!

1 kommentar:

  1. Heldige dine ansatte, Laila ! Omsorgsfull og god skjef det ! Må prøves ser jeg :o))

    SvarSlett