.

.

torsdag 27. oktober 2011

GULROTKAKE & SMOOTHIE...



GULROTKAKE - verdens beste

3 EGG
2,5 DL MATOLJE
350 G BRUNT SUKKER
2 TS VANILJESUKKER
2 TS KANEL
1/2 TS MUSKAT
1/2 SS NATRON
1/2 SS BAKEPULVER
325 G SPELT HVETEMEL
100 G MØRK KOKESJOKOLADE 70%

400 G GULROT, revet
1 1/2 EPLE, revet

OSTEKREM
200 G SMØR, romtemperert
500 G MELIS
400 G NATURELL KREMOST, romtemperert
2 TS VANILJESUKKER

Pisk sammen egg, sukker og olje. Sikt i hvetemel og de
øvrige tørre ingrediensene og bland røren forsiktig sammen.
Rør i hakket kokesjokolade, revet gulerøtter og epler.
Hell røren i en form 20 x 30cm, eller doble røren til en
langpanne.
Sett kaken midt i ovnen på 180 grader i 50 minutter.

Ostekremen trenger ikke å dobles til en langpanne.
Rør sammen temperert kremost og melis. Tilsett
romtemperert smør og vaniljesukker. Bre ostekremen
over avkjølt kake.

Smaker fantastisk til blåbær smoothie.
1 banan, frosne blåbær og annanas juice.

Enjoy!


2 kommentarer:

  1. Jeg laget den på kantina og de sa det var den beste de hadde smaker... Lett å lage og verdens beste:-)

    SvarSlett